Friday, February 20, 2015

Where to place that "statement chair that you have no need for but love so you bought it anyway"

Sometimes you fall in love with a chair and you just can't say no.
Even if you don't exactly have a need for it.This little corner had nothing sitting there. 
Soooo… now there's something sitting there. 
No, a person will likely never sit there, but this chair will because it looks real good there.
So there.


When I need more seating, I can move this extra light, extra awesome chair to the center of the room.Ah, she's a beaut! 
So how did I do to justify this purchase? No really, I need to know so I can tell my husband - HA :)

51 comments:

 1. Absolutely stunning decor. Your living room is my vision, except with shades of bleu (aquamarine, pastel, greens), tans, ivory, browns and metallics. Do you mind please sharing where you purchased this chair from ?

  Thanks much

  ReplyDelete
 2. ray bans sale uk online The thief asked, amazed. Haha, this ray bans sale uk online idiot, I followed the ray bans sale uk online government is mixed. Police backhand hit  That how you ray ban sunglasses sale online wearing police clothes, do you Infernal Affairs. a slap in the face of the thief, the ray bans sale uk ray ban sunglasses sale uk online thief two braved Venus, no longer afraid to speak out of turn.

  ReplyDelete
 3. Ý tưởng trang trí cho phép thử nghiệm và mang đến cho nội thất nhà sự ngạc nhiên và ấn tượng. Đó là một thời điểm tốt để biến giấc mơ bạn đã ấp ủ bao lâu nay trở thành hiện thực. Hôm nay bạn có thể trang tri noi that ngôi nhà của bạn bằng cách thêm ghe sofa thiết kế độc đáo, phản ánh ước mơ của bạn. sat my thuat bộ sưu tập của những ý tưởng hiện đại cho bức tường trống sẽ giúp chọn giải pháp tốt nhất cho nội thất ngôi nhà của bạn và cung cấp cho nguồn cảm hứng tuyệt vời cho các dự án trang trí. do go phong khach, do go nha bep, do go phong ngu, giúp không gian sống thay đổi một cách nhanh chóng. Một lớp sơn mới sáng trên bức tường của bạn hoặc bông hoa đẹp trên nền hiện đại là những ý tưởng trang trí tường tuyệt vời và phản ánh những xu hướng mới nhất. Bức tường không phải chỉ là một màu đồng nhất. Ngoài ra còn có tất cả các loại kỹ thuật trang trí bạn có thể thử trên các bức tường trống rỗng của bạn như gia cong sat,gia cong inox, bang hieu, logo, poster, gian hang hoi cho, cong chao su kien,su kien quang cao

  ReplyDelete

Thanks for commenting - I love hearing what YOU have to say!!